Ciutat

La 6a edició del Mescla't, una aposta pel petit format i digital

/ D.S.

La sisena edició del Mescla’t arrenca demà 25 de setembre, un any més sota el lema Sabadell, compromesa amb el món, per reivindicar i fomentar els valors de la diversitat, la igualtat i la convivència. El programa s'ha hagut de reformular completament, amb una aposta digital malgrat que manté algunes de les activitats presencials, i tindrà lloc entre el 25 de setembre i el 12 d’octubre a diferents espais de Sabadell.

A les edicions anteriors, les entitats estaven ubicades en carpes al Passeig, però a causa de la Covid-19, aquesta edició s'ha hagut d'adaptar. "Per a nosaltres era important que el Mescla't se celebrés, malgrat que sigui en petit format", sosté la tinenta d'alcaldessa de Feminisme, Benestar Animal i Participació, Marta Morell, que assegura que "l'esperit és el mateix". Morell ha afirmat també que, en època Covid, l'estigmatització a certs col·lectius s'han intensificat i cal posar en el focus que "aquestes actituds no tenen cabuda".

Una quinzena d'activitats

El tret de sortida del Mescla't serà divendres a les 18.30 h, amb la inauguració de The backway: de l’Àfrica a Europa per la porta del darrere, una exposició sobre la vulneració dels drets humans en les rutes migratòries d’Àfrica cap a Europa, que es podrà veure al passeig de la Plaça Major fins al 13 d’octubre.

Publicitat

El programa compta amb altres activitats com xerrades, projeccions audiovisuals o la narració d’un conte infantil, entre altres propostes. El dissabte 3 d’octubre hi haurà la presentació del vídeo Sabadell Diversa, que també es podrà veure a les xarxes socials de l’Ajuntament.

Francesc Ribas, representant de la taula d'entitats del Mescla't, explica que "ens hem adaptat a espais molt delimitats", tot i que la primera intenció era poder descentralitzar les activitats.

El Mescla’t està organitzat per l’Ajuntament de Sabadell, el Consell de Solidaritat i Cooperació, i les Taules de Gènere, Feminismes i LGTBI, d’Acollida, de Creences i de Conviccions, del Poble Gitano i Entitats de Joventut. La Comissió d’Entitats del Mescla’t està integrada per una desena d’entitats representants de les diferents taules de treball.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top