ESPORTS

Sergi Giralt guanya el Ral·li dels Volcans

Giralt i García, a bord de l'Autobianchi A112 Abarth / J M Montaner

El copilot sabadellenc Sergi Giralt continua acumulant victòries. La darrera, aconseguida el cap de setmana passat a Olot en vèncer a la XVI edició del Ral·li dels Volcans, fent parella amb Juan Pedro García a bord de l’Autobianchi A112 Abarth. Un triomf sense discussió liderant de principi a fi al llarg dels més de 350 quilòmetres per les carreteres de La Garrotxa.

Amb aquest triomf, Giralt es treu l’espina de l’edició del 2019, en què es va quedar a les portes d’aconseguir la victòria, aleshores superat per José M. Vidal i Dani Robledillo. El pròxim repte de Giralt serà el Costa Brava Històric, d’aquí a dues setmanes, en què intentarà repetir el títol aconseguit l’any 2018. En joc, el títol de campió d’Europa de regularitat.

Comentaris
To Top