EL TEMPS

Avís per intensitat de pluja, baixa del termòmetre i arriba el vent

Aquest divendres es rubrica la caiguda del termòmetre, que ens durà la tardor més pura i dura. A més, hi ha un avís actiu per intensitat de pluja que afectarà Sabadell i l'àrea del Vallès.

Durant la matinada s'iniciarà la precipitació al Pirineu i Prepirineu occidental, sobretot al vessant sud, així com a punts del terç oest. Al llarg del matí s'estendrà progressivament d'oest a est i a la tarda acabarà per afectar arreu del territori fins al vespre, quan minvarà i quedarà restringida a l'extrem nord i est del país.

Serà d'intensitat entre feble i moderada i acumularà quantitats entre minses i poc abundants de precipitació, si bé localment serà abundant (entre 20 i 50 mm en 24 hores) al vessant sud del Pirineu i Prepirineu Occidental. En tot l'episodi l'acumulació de precipitació serà superior als 50 mm. La cota de neu baixarà dels 2.500 metres fins als 1.600 metres a partir de mitja tarda.

Temperatura moderadament més baixa, tant la mínima com la màxima, si bé el descens serà localment acusat. A més, la mínima es podrà donar al final del dia. La temperatura mínima se situarà entre 7 i 12 ºC, mentre que la màxima se situaria entre 15 i 20 ºC.

De cara a dissabte, a més, hi ha un avís per vent. Es preveu que la zona de Sabadell també es vegi afectadal

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top