Publicitat
CERDANYOLA

Estudiants tallen els principals accessos a la UAB en una jornada de vaga prèvia a la convocatòria general

Piquets tallant amb contenidor l'accés a la UAB des d'FGC / SEPC

Estudiants universitaris tallen des de primera hora del matí els principals accessos al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). En aquest centre hi ha convocada vaga dimarts i dimecres, quan tindrà lloc la convocatòria general d’aturada d’universitaris i investigadors.

El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha informat que des de primera hora del matí està “paralitzant” tota l’activitat acadèmica presencial, tot i que actualment tota la docència teòrica es fa de manera virtual. Els estudiants critiquen un inici de curs marcat per “una crisi educativa agreujada per la situació de pandèmia”.

El SEPC ha reivindicat que la vaga ha de servir “per alarmar el conjunt de la comunitat educativa i atacar els fonaments estructurals de la situació actual, fruit d’un gran procés de desmantellament de l’educació pública”.

Publicitat
Comentaris
To Top