Publicitat
Esports

Hidalgo: "Aquesta victòria ens ha d'ensenyar moltes coses"

El tècnic Antonio Hidalgo, celebrant el triomf aconseguit / LL. FRANCO

Les reaccions del tècnic Antonio Hidalgo després de la victòria davant el Leganés (1-0)

Valoració del partit: "Sabíem que hi hauria molts moments com els que hem viscut. Els primers 15-20 minuts hem controlat el partit tot i no acabar de trobar gaires situacions d'atac. A partir d'aleshores, el Leganés ens ha perdonat la vida empenyent-nos molt. Avui l'hem tingut de cara i això et permet estar dins el partit. Hem corregit coses a la mitja part, hem defensat d'una altra manera i hem aconseguit estar més còmodes, tenint més control. Hem parlat de les responsabilitats de cada jugador sobre el terreny de joc. Ho hem sabut llegir molt bé. La qualitat de jugadors com Edgar i Stoichkov, que marcarà gols tota la vida, ens han donat un triomf molt important. Aquesta victòria ens ha d'ensenyar moltes coses. La lectura més important és que el Sabadell ha de jugar al 200% i saber el que fem en cada moment".

Victòria per reforçar la idea: "Tinc una sort enorme de tenir aquests jugadors. No és fàcil després de cinc derrotes i ells saben que estic a les seves mans. Hi ha una comunió molt gran. Aquestes coses et donen una satisfacció molt gran. Ells es deixen la vida. Vull donar les gràcies per aquesta implicació".

Publicitat

Gol amb suspens: "A mi el VAR no m'agrada. Està aquí i els àrbitres tenen aquesta ajuda. No he vist les imatges però si l'han revisat és que no ho tenien gaire clar".

Onze pràcticament calcat: "Quan no arriben els resultats, s'han de buscar canvis. Estem trobant una estabilitat, però no serà fàcil de cara el duel a Ponferrada. No podíem repetir l'onze perquè el Juan tenia un cop i ja veurem si pot arribar, i el Pedro no estava al 100% després de 5-6 setmanes lesionat. Estic molt content de la gent que ha entrat i ens ha donat un extra d'implicació".

Un gol de VAR d'Stoichkov dona una victòria de fe al Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top