Ciutat

Salut impulsa un cribratge a la Creu Alta, Torre-Romeu i Can Puiggener

Es tracta d'una actuació preventiva dirigida a la població asimptomàtica de més de 16 anys

Recollida d'una mostra per fer un test PCR de coronavirus a Sabadell / VICTÒRIA ROVIRA

El Departament de Salut, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, l’Institut Català de la Salut, el Servei de Vigilància Epidemiològica del Vallès i el Parc Taulí, ha impulsat un cribratge intensiu contra la Covid-19 a Sabadell. Es duran a terme proves per a la detecció del virus, a partir del dilluns 23 de novembre, a la Creu Alta, Can Puiggener i Torre-romeu. El cribratge durarà una setmana. Les proves per a la detecció de la Covid-19 a les persones amb símptomes es continuen fent, com fins ara, als centres d’atenció primària

Es tracta d'una actuació preventiva dirigida a la població asimptomàtica de més de 16 anys, amb la finalitat de frenar l’expansió del virus i trencar les possibles cadenes de transmissió comunitària. Del 23 al 27 de novembre es faran les proves al Centre Cívic de la Creu Alta - Cal Balsach per a la població que correspon a l’Equip d’Atenció Primària Creu Alta. El dia 30 de novembre es durà a terme al Centre Cívic de Can Puiggener. Finalment, del 24 al 27 de novembre el cribratge es trasllada al Centre Cívic de Torre-romeu per a la població que correspon a l’Equip d’Atenció Primària La Serra.

En els propers dies, les persones que estan cridades a participar al cribratge rebran un SMS informatiu. Els locals estaran oberts de les 9 h a les 14 h i de les 15 h a les 19 h per a la realització de les proves PCR. És necessari portar la targeta sanitària individual (TSI) per facilitar els tràmits. Els resultats es comunicaran a través de SMS, i també es penjaran a la plataforma La Meva Salut.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top