Publicitat
EDITORIAL

Un ‘hub’ de l’esport i la salut

En aquests moments de pandèmia, amb una crisi sanitària i econòmica, qualsevol notícia positiva és una excusa per agafar-s’hi com un ferro roent. I l’inici de l’SBD Esport Hub és una notícia molt bona. El concepte d’aquesta xarxa per impulsar l’esport, la innovació i la salut s’ha anat treballant durant els últims anys. La premissa de partida era incontestable: Sabadell és una potència i un referent esportiu i de la salut en l’àmbit internacional.

Per tant, per què no unir l’Ajuntament, la UAB, el Parc Taulí, empreses i entitats per convertir la ciutat en un pol d’atracció de projectes esportius? Mitjançant xerrades, trobades, tallers i reunions s’han d’afavorir sinergies que permetin potenciar aquestes iniciatives.

Per això, s’ha de valorar molt la feina que s’està fent per dur a terme aquest ‘hub’. Precisament, l’aposta per definir la ciutat amb eix innovador i que li doni identitat pròpia pot ser clau a l’hora de recuperar Sabadell de la crisi i d’impulsar la ciutat. De fet, el coronavirus ha situat totes les ciutats al mateix nivell. Qui tingui les idees més clares és qui se n’acabarà sortint. De moment, en aquesta cursa, Sabadell s’ha posat a la línia de sortida. Ajudem-hi tots perquè sigui més veloç.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top