Publicitat
EL TEMPS

Torna el sol i se'n va la pluja

Aquest diumenge es tornarà a veure el sol a Sabadell després d'un dissabte passat per pluja. Això sí, la temperatura serà força semblant a ahir i no s'espera un dia gaire càlid.

La temperatura mínima disminuirà de forma moderada i la màxima serà lleugerament més alta en general. Pel que fa als valors mínims, oscil·laran entre els 7 i 12 ºC, mentre que els valors màxims rondaran els 11 i els 16 ºC.

Publicitat

Cel entre mig i poc ennuvolat, amb núvols més abundants i compactes a la matinada, si bé amb tendència a minvar ràpidament. Durant la resta del dia quedarà serè o poc ennuvolat en general. No caldrà agafar paraigua, perquè no s'esperen precipitacions.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top