Ciutat

L’Ambaixador Reial amplia horaris per rebre mil famílies més

Serà a la Casa Duran des del 26 de desembre fins al 4 de gener

/ Victòria Rovira

Sabadell Comerç Centre ha ampliat els horaris perquè mil infants més de Sabadell puguin entregar la seva carta a l’Ambaixador Reial. Dissabte, en poques hores es van exhaurir les més de 2.100 cites prèvies que s’havien previst per accedir a la Casa Duran, expliquen fonts de l’associació de comerciants. És per això que “ens hem posat en contacte amb ell i està encantat d’atendre més famílies”, sostenen.

L’Ambaixador estarà des del 26 de desembre fins al 4 de gener a la Casa Duran. Malgrat l’ampliació d’horaris, a partir del 15 de desembre caldrà concertar dia i franja horària per evitar cues i grans aglomeracions de gent. Es podrà fer a través de la web de Comerç Centre, de l’Ajuntament de Sabadell o a través de l’app Sincronitzats, que es presentarà properament. Les mesures seguiran sent estrictes: poden entrar nuclis familiars de fins a sis persones cada deu minuts per tenir temps a desinfectar abans que entri una altra família. Només es pot fer una reserva per grup.

Canvi de data

D’altra banda, l’Ajuntament de Sabadell ha previst un canvi de data per a reservar una visita als Reis a la Fira Sabadell (del 2 al 5 de gener), pujar al trenet de la plaça del Dr. Robert (del 28 de desembre al 4 de gener) o assistir a un dels Parcs de Nadal a l’escola Calvet d’Estrella o La Romànica  (del 23 al 31 de desembre). Les cites prèvies es podran aconseguir a partir del 15 de desembre, i no a partir del dia 9, tal com estava previst, per internet o de forma presencial.

A partir de dimecres es poden reservar entrades per la Fira Reial, on hi haurà els reis d’Orient i que se celebrarà entre el 2 i el 5 de gener. Tot i això, el dia 5 de gener no hi haurà cavalcada, sinó un espectacle a la Fira de Sabadell en streaming.

Canvi de data: la reserva d’entrades per a les activitats de Nadal és el 15 de desembre

Comentaris
To Top