Ciutat

L’Escola Pia de Sabadell es bolca un any més amb la Marató

L’Escola Pia de Sabadell és un dels centres educatius que aquest any tornarà a participar en la Marató, malgrat que les circumstàncies hagin obligat a repensar les activitats. Oferiran un sorteig de diferents paneres i d’un cap de setmana familiar en un hotel, samarretes de 31FAM, una activitat en caiac o entrades pel Món Sant Benet, entre altres regals.

A més, l’escola oferirà tallers en línia per a totes les edats: de cuina, de programació, de maquillatge “fantasia”, tasts de vins o treballs manuals. Les entrades es poden reservar al web de l’escola. L’esplai Can Colapi també hi participarà amb una de les activitats. Per altra banda, es vendran mascaretes amb el logotip de la Pia.

Les activitats estan obertes a tothom, de dins i fora de l’escola, i es duran a terme entre el 19 i el 20 de desembre. L’edició de la festa és a càrrec de l’AFA i l’Escola Pia.

Comentaris
To Top