• Publicitat

  Ca l’Àngels

  La tradició d’una masia de pagès a ple centre de Sabadell

  Àngels Montllor (56 anys) va crear un nou restaurant fa 16 anys, després de treballar tota la vida a la masia dels seus pares. Can Montllor, un restaurant ubicat a la zona rural de Sentmenat que existeix des de fa 40 anys, és l’origen de Cal’Àngels i tres establiments més fundats pels seus germans i que encara estan oberts: Can Burguès (a Palau-solità i Plegamans), la masia Can Cladelles (a Sentmenat) i un altre restaurant a Sabadell, Ca la Carme.

  “És una feina que enganxa”, considera l’Àngels. “Hi ha gent a qui no li agrada gens, però nosaltres, de vuit germans, sis han muntat un restaurant”, explica. L’Àngels narra que “vivíem a pagès; la pagesia dona molt poquet i vam començar a fer menjar”.

  El seu restaurant s’especialitza en menjar casolà –plats de masia com l’esqueixada, l’escalivada, les carxofes o els calçots–. I, especialment, en carns a la brasa. “Abans, la carn era de la casa”, reviu l’Àngels, que explica que tot i que ara ja no la produeixen, li agrada mantenir els mateixos proveïdors: “La majoria són els mateixos des de fa quaranta anys”.

  Això és perquè per a l’Àngels, “el menjar ha de ser de qualitat”. “No vol dir que tingui el millor –ningú ho pot tenir–, però m’estimo més guanyar una mica menys i que el menjar sigui bo”, argumenta la cuinera.

  Aquesta filosofia té una conseqüència directa a la cuina: tot el menjar ha de ser fet al moment. És “una mica complicat” els caps de setmana, més concorreguts –els dies d’entre setmana, l’ambient és molt més tranquil–, i s’aconsegueix “a base de córrer”. La fidelitat a la qualitat fa que la braseria no ofereixi menús, només plats de la carta, alguns de més tradicionals, com el conill a la brasa, i d’altres més innovadors, com un original tàrtar de fuet.

  El restaurant va romandre tancat el juny i el juliol preparant un canvi de cara de la mà d’una dissenyadora, que estarà enllestit en una quinzena, i que ha conservat una petita terrassa interior ideal per al cafè i puro. Tot per seguir oferint un oasi rural acollidor a la ciutat: “A pagès la gent és més tolerant i no estan tan estressats”.

  Ca l’Àngels / Carrer de la Salut, 125, Sabadell / Horari: de 13 h a 16h i de 20.30h a 23h (tancat els dimarts) /Tel:937279550

  RESTAURANTS RELACIONATS

  ‘Brutal’, un bistronòmic on gaudir de la cuina

  Passeig de la Plaça Major, 54, 08202 Sabadell España

  Indalo

  Carrer de Sol i Padrís, 22, 08203 Sabadell

  Rice Sabadell

  Raval de dins,12, 08201 Sabadell España

  Ca l’Àngels

  Carrer de la Salut, 125, 08202 Sabadell

  Restaurant 23

  Carrer Sant Pere, 23, 08201 Sabadell
  Publicitat

  També et pot interessar

 • Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.
  Telèfon: 937 275 545

  Redacció: [email protected]

  Publicitat: [email protected]

  Administració i subscripcions: [email protected]

  Plaça de Ricard Simó Bach, 8. 08202 – Sabadell

  Clica aquí per descarregar-te el MEDIA KIT 2022

  Certificats per:
  Amb el suport de: