Publicitat
Ciutat

L’Ajuntament presentarà a finals del 2017 un nou projecte pel Passeig

La finalització del Passeig encara haurà d’esperar. L’alcalde, Juli Fernàndez, va presentar ahir l’inici d’un nou procés que culminarà amb la presentació, a finals del 2017, d’un projecte definitiu d’aquest espai i de l’àrea central. Si fa tot just dos anys, s’anunciava, per part de l’anterior alcalde Joan Carles Sánchez, que el nou Passeig podria estar acabat al 2015, ahir divendres, l’alcalde advertia que de moment no existeix un calendari d’execució d’obres. Aquest està pendent d’un projecte que s’exposarà al debat públic durant la primavera de l’any que ve. Fins aleshores l’espai es troba en «el procés d’acabament del mentrestant», va dir Juli Fernàndez qui va justificar la decisió de posposar l’obra assegurant que «el projecte plantejat per l’anterior govern no és el resultat de cap procés de consulta». L’actual equip de govern «no compartim aquest projecte» que, segons va dir, «no agrada ningú». La proposta presentada al 2014 preveia la construcció d’una pèrgola artística dissenyada pel pintor sabadellenc Alfons Borrell. El nou govern va iniciar fa un any els tràmits que dur a terme la seva construcció que un any després ha deixat en l’aire juntament amb un espai d’aigua que encara no comptava amb projecte. 6.1 a 4 col

Publicitat
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top