Publicitat
Ciutat

Casals amb menjador durant el mes d’agost

En el marc del dispositiu per garantir l’alimentació d’infants i joves durant les vacances escolars, aquest mes d’agost es porten a terme set casals que inclouen el servei de menjador. Tenen un total de 185 places i es desenvolupen a diferents zones de Sabadell.
En tots els casos, els participants hi prenen part a proposta dels Serveis Socials municipals, dependents de la regidoria d’Acció Social. Aquest dimecres, el tinent d’alcalde d’Acció Social i Cultura i alcalde accidental, Joan Berlanga, i el regidor d’Acció Social, Gabriel Fernàndez, han visitat un dels casals, el que s’està portant a terme a l’Escola Calvet d’Estrella, per conèixer de prop el desenvolupament de les propostes.
Joan Berlanga ha  subratllat que «lamentablement a Sabadell hi ha infants i joves que no tenen garantits ni una alimentació ni un temps de lleure de qualitat. Davant d’aquesta realitat, des de l’Ajuntament hem ajudat a impulsar aquests casals per donar resposta a aquesta problemàtica». D’altra banda, Gabriel Fernàndez, recorda que treballen «per fer de Sabadell una ciutat que prioritzi en tots els seus aspectes els drets de la nostra infància, adolescència i joventut».PORTADA 2 A 4 COL.

Publicitat
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top