Publicitat
Ciutat

L’obertura del pas entre Gràcia i Can Feu trenca la barrera entre els dos barris

La urbanització de l’espai que ha quedat lliure després del soterrament ha permès recuperar espai per als vinants
La urbanització de l’espai que ha quedat lliure després del soterrament ha permès recuperar espai per als vinants / LLUÍS FRANCO

– Yolanda Rico –

L‘obertura del pas que connecta el barris de Gràcia i Can Feu ha trencat la barrera que existia entre els dos barris. Ha estat possible gràcies al soterrament del tram nord de la vies dels Ferrocarrils la qual cosa permet gaudir de 14 mil metres quadrats d’espai per als vianants.

Des de divendres Gràcia i Can Feu no estan separats per les vies del tren. Ambdós barris ara estan units per una zona destinada als vianants, de 14 mil metres quadrats, que permet el pas i que ha posat fi, en aquest punt, a la frontera física que els havia dividit al llarg dels anys. L’acabament dels treballs de soterrament del tram nord de les vies dels Ferrocarrils també ha permès millorar tot l’entorn de la Rambla Ibèria i guanyar espais per a vianants i bicicletes. Així, s’han habilitat zones d’arbres i espais verds per fer més agradable el passeig per aquesta zona.

L’obertura del pas introdueix nous canvis en la mobilitat dels barris. Els primers es van posar en marxa el febrer passat. L’Ajuntament ha informat que a partir d’ara es millora la zona d’entrada a l’estació de Can Feu-Gràcia i també s’obren a la circulació alguns carrers i s’ha canviat el sentit d’altres després d’urbanitzar l’espai que va quedar lliure amb el soterrament. En concret, els canvis afecten al sector comprès entre la plaça d’Anselm Clavé i la Rambla Ibèria. En aquest sentit, el consistori ha comunicat que els veïns ja estan informats i que les modificacions «s’aniran concretant amb el consens veïnal».

Publicitat
Comentaris
To Top