Publicitat
Ciutat

Carme Forcadell aclamada a l’ofrena de flors del Nostra Llar

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha estat aclamada aquest matí davant de l’escola Nostra Llar durant l’ofrena de flors que s’hi ha fet en record dels fets del passat diumenge en que la Policia Nacional va irrompre per la força a l’interior del centre per intentar impedir la votació sense aconseguir-ho. Aquí era on havia de votar Forcadell que finalment ho va fer al Joanot Alisanda.

L’ofrena de flors al Nostra Llar ha estat el punt de partida de la manifestació de milers de persones fins a l’Eix Macià. Poc abans de les 11 del matí els accessos a l’escola i a

Publicitat

la ronda Ponent estaven totalment col·lapsats. Davant l’escola s’ha format la capçalera de la manifestació amb la presidenta del Parlament i l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, juntament amb els regidors Juli Fernàndez, Joan Berlanga, l’alcaldesa de Sant Quirze, entre d’altres.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top