Publicitat
Arxiu

La incertesa política no afecta de forma decisiva l’activitat econòmica

Tot i que l’activitat econòmica ha moderat lleugerament el seu creixement i les expectatives per al 2018 han minvat una mica, la incertesa política no està afectant de forma decisiva a les empreses. Així es desprèn del segon Informe de Conjuntura Econòmica de Sabadell i l’àmbit de la Conca del Ripoll i la Riera de Caldes (CRiRC), corresponent al darrer trimestre del 2017, presentat dilluns a la Cambra de Comerç de Sabadell. És una iniciativa conjunta de l’Ajuntament de Sabadell, el Banc Sabadell (BS), la Cambra de Comerç de Sabadell, el Centre Metal.lúrgic i el Gremi de Fabricants de Sabadell, amb la col.laboració del CIESC, per fer un estret seguiment de l’evolució i tendències i facilitar una informació de qualitat i útil per al teixit productiu. En aquest acte, Xavier Anies, director del Segment Empreses del BS, va evidenciar que «el 2018 és un any de canvi a nivell econòmic, centrat en la generació de valor. Hem deixat la crisi enrera i, malgrat que el 2017 va estar marcat per algunes incerteses, les coses milloren». De cara al 2018, «l’economia espanyola mantindrà una tònica favorable, destacant dintre de la zona euro pel seu major dinamisme, potser d’una forma més moderada per alguns factors econòmics no tan positius i la incidència de la política domèstica. El creixement, enguany, podria assolir el 2,8%».

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top