Arxiu

ESDi llança els Estudis en Humanitats Digitals per entendre i millorar la societat digital

Els nous Estudis en Humanitats Digitals (Creativitat, Tecnologia i Empresa) de l’Escola Superior de Disseny (ESDi), pioners a nivell de l’Estat espanyol, són ja una realitat: els primers alumnes podran iniciar-los el curs 2018-2019. El Bachelor en Humanitats Digitals oferirà una titolació pròpia de la Universitat Ramon Llull (URL), a la qual està adscrita ESDi, tot i que s’espera obtenir aviat la consideració de Grau universitari. Una nova carrera que consta de tres cursos i 180 crèdits i que trenca la frontera entre ciències i lletres. El director general de la FUNDIT (Fundació per l’ESDi) és Antoni Garrell. «Els Estudis en Humanitats  Digitals s’enquadren en la simbiosi entre ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques, STEM (del acrònim anglès de Science, Technology, Engineering and Mathematics) i els nous hàbits socials i valors que caracteritzen la societat digital». Els Estudis en Humanitats Digitals «permetran entendre la societat digital que vivim, el comportament de les persones en la societat global i el fenomen de la immediatesa. Una comprensió del món a través de la història, la cultura, la tecnologia, la política…».

To Top