Publicitat
Ciutat

Un grup editor local compra la capçalera de D.S. i garanteix la seva continuïtat

Liderat pels sabadellencs Marc Basté i Leo Torrecilla, el nou grup editor arriba amb un pla sòlid de renovació editorial i gràfica del diari, a més d’una nova estratègia digital i de negoci.

A partir del proper dimarts 10 d’abril, una setmana després de l’última edició publicada per Vallesana de Publicacions, Diari de Sabadell inicia una nova etapa.

L’objectiu, segons Basté, és «recuperar la rellevància del diari, enfrontant la necessària transformació digital, i reinventant el model de negoci i el model editorial».

Segons avança el nou grup editor, el diari seguirà exactament igual i els canvis no seran visibles fins a mitjans de juny d’aquest any, quan s’espera el llançament del nou model editorial i d’un redisseny complet.

Des que, en l’edició del passat dijous 15 de febrer, Vallesana de Publicacions, l’empresa editora de Diari de Sabadell des de la seva fundació, anunciava el seu tancament i el final del diari, s’han succeït diverses gestions de venda de la capçalera.

L’editora ha mostrat des de l’inici la seva intenció d’escollir el projecte que millor garantís la continuïtat i l’èxit futur del diari. I amb aquest criteri va arribar a un acord amb el projecte de Novapress Edicions, la companyia liderada pels dos empresaris sabadellencs, que es va fer públic aquest divendres.

Marc Basté, advocat i periodista amb més de 15 anys d’experiència en gestió de diaris a diversos països, i Leo Torrecilla, empresari industrial i inversor, compten amb el recolzament financer i professional d’un ampli grup de sabadellencs convençuts de la necessitat d’un diari potent, arrelat al territori i enfocat al servei al lector i a la ciutat.

El projecte es presentarà públicament per Sant Jordi

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

To Top