Ciutat

Servei de bus privat pels treballadors dels polígons del Vallès

La plataforma BusUp oferirà un servei d’autocars compartits als treballadors dels polígons del Vallès. La iniciativa permetrà als usuaris compartir viatges en autobusos privats per desplaçar-se fins a la feina, reduïnt així l’ús del vehicle privat.

Aquesta iniciativa ha estat presentada en un conveni entre els ajuntaments de Polinyà, Sabadell, Santa Perpètua de Mogoda i Palau-solità i Plegamans, i es posarà en funcionament a partir del setembre. En el cas de Sabadell es farà una prova pilot a la zona industrial de Can Roqueta.

La plataforma s’encarrega d’identificar usuaris amb necessitats similars i els ofereix rutes per arribar a la feina si és que no existeixen ja. Es calcula que un autocar retira de mitjana a 33 cotxes de la carretera i que, a més, és un 30% més barat que el vehicle privat.

Comentaris
To Top