Ciutat

Quin és el teu millor record de la discoteca Paladium? Explica'ns-ho!

Quin és el teu millor record de la discoteca Paladium? Explica'ns-ho!

Google Maps

La discoteca de Sabadell Paladium tancarà les seves portes aquest cap de setmana després de 25 anys. La discoteca farà la seva última festa aquest dissabte 21 de juliol. Per això des del Diari de Sabadell us demanem la vostra participació i que ens expliqueu els vostres records viscuts a la discoteca.

Si voleu compartir amb nosaltres els vostres millors moments a Paladium, podeu fer-nos arribar les vostres fotografies o bé la vostra història a la següent direcció e-mail: sabadell@diaridesabadell.com

Publicitat

Esperem les vostres millors anècdotes i instantànies.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top