ESPORTS

L’exhibició de l’equip espanyol val una medalla de bronze

Anni Espar va ser una de les protagonistes del partit/Ll. Franco

Lliçó de waterpolo.  La selecció espanyola femenina aconsegueix per primera vegada a la història penjar-se  la medalla de bronze després de golejar a  Hongria  (6-12). Després de perdre l’opció de ser a la final de l’Europeu, les noies del Club Natació Sabadell, majoria a l’equip, lluny d’arronsar-se, van saltar a les piscines Picornell per demostrar, per si hi havia algun dubte, que continuen en un gran estat de forma i que la derrota davant Grècia va ser un accident.

Inici demolidor

Coneixedores del que estava en joc, les noies de Miki Oca van fer un primer període de somni que va deixar el partit pel bronze sentenciat. Les waterpolistes del CN Sabadell, Pili Peña, Anni Espar i Mati Ortiz, van situar un tres a zero al poc d’iniciar-se un quart que feia presagiar una golejada: bona circulació exterior amb finalitzacions ben seleccionades que, sumat a la gran actuació en defensa i, en especial, de Laura Ester, van deixar un resultat més que merescut (1-5). En el segon període, tot i els gols de Dorottya Szilagyi i de l’estrella i capitana de la selecció hongaresa, Rita Kesthelyi, en prou feines va arribar a inquietar a unes waterpolistes que tenien clar que aquesta medalla era seva.

A la represa, la superioritat encara es va fer més evident i es va arribar a una màxima diferència de set gols (3-10), mostra inequívoca que les noies del CN Sabadell tenien ganes d’aconseguir una golejada de bronze (6-12).

Comentaris
To Top