Ciutat

S’instal·larà enllumenat públic davant l’Escola Teresa Claramunt, a la carretera de Molins

Els treballs d’instal·lació començaran aquest més d’agost

L’Ajuntament col·locarà enllumenat públic a la vorera de l’Escola Teresa Claramunt, a la carretera de Molins de Rei, que fins ara no estava il·luminada. Els treballs d’instal·lació començaran aquest més d’agost i estan adjudicats per 25.429 euros.

Es col·locaran fins a 10 fanals amb llums LED, entre el carrer de Jacint Verdaguer i el carrer Permanyer, i també dos projectors per a la façana del centre escolar. Els projectors permetran canviar de color en funció del criteri de l’Ajuntament i dels requeriments de l’escola, com per exemple, amb motiu de dies internacionals o altres dies destacats.

Si es compleix el calendari establer, a finals d’agost començaran els treballs i està previst que el treball d’instal·lació de cables i fixacions s’acabi abans de que comenci el curs escolar, l’11 de setembre, per evitar el màxim de molèsties. La instal·lació dels fanals, però, es farà un cop iniciat el curs.

Comentaris
To Top