Ciutat

Nova senyalització a la cruïlla de República amb Tres Creus

A partir d’ara ja no es pot aparcar al gir i es prioritza el vianant a la cruïlla de República amb Tres Creus

L'encreuament de República amb Tres Creus / Cedida

Aquests dies els vianants i conductors que passin per la cruïlla del carrer de les Tres Creus i el de la República trobaran canvis. D’una banda s’ha eliminat la possibilitat d’aparcar-hi, també s’ha eixamplat el gir venint de la República per girar cap a Tres Creus o bé, des de fa unes setmanes, pujar pel carrer de Sant Llorenç. S’ha donat més espai als vianants, amb una nova illa adjacent a la vorera, amb el terra pintat de color crema i envoltat de pilones.

Aquests canvis formen part de l’última reforma en la mobilitat del Centre, que entre altres aspectes, busca millorar la seguretat dels vianants i ordenar la circulació i aparcament dels vehicles.

Comentaris
To Top