Publicitat
Ciutat

L'Ajuntament tanca la porta al tanatori de Mémora

El ple municipal denega el recurs de Mémora a la suspensió de llicències per construir-ne un

El ple municipal ha desestimat el recurs de Mémora a la suspenció durant dos anys de l'atorgació de llicències per instal·lar un nou tanatori a Sabadell. D'aquesta manera, el consistori nega de nou la possibilitat d'instal·lar un nou tanatori a la ciutat, després que al mes de maig ja va negar-li la llicència d'obres majors.

El tinent d'alcalde de Cohesió Territorial, Juli Fernàndez (ERC), ha recordat que en primer lloc no es va donar la llicència d'obres perquè faltava un estudi de detall i que, en el cas del recurs, es denega perquè s'està estudiant la "ordenació" dels espais funeraris de la ciutat.

L'aprovació necessitava la majoria del ple i el govern local l'ha aconseguit amb els vots a favor del quatripartit i de Ciutadans. Per part del quatripartit hi ha hagut l'abscència d'Elena Hinojo i per part de Ciutadans només han votat a favor dos regidors, i no tres, per l'absència del regidor Adrián Hernández.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top