Oci i cultura

Ebri Knight I Xavi Sarrià encenen l’Eix Macià

BPO, Xavi Sarrià i Ebri Knight van posar punt i final a les nits de concerts a l’Eix Macià

FOTO: Victòria Rovira

Diumenge era la nit de barraques i es notava en l’ambient de l’Eix Macià. Les noies de la Balkan Paradise Orchestra van començar a escalfar al públic de l’EspaiConcert amb els seus sons balcànics. A toc de vent-metall les integrants es movien per tot l’escenari animant al públic a ballar els seus temes. El públic responia bé i la BPO aconseguia captivar a la gent que s’acostava a l’EspaiConcert.

Després era el torn de Xavi Sarrià que, tot i començar amb vint minuts de retard, va començar amb força amb alguns dels seus temes més coneguts. Els temes però, van donar pas al discurs reivindicatiu. El discurs va servir per reclamar la llibertat dels polítics empresonats i també per aquells que estan a l’exili. Sarrià també va tenir un record per tots aquells músics a qui se’ls ha privat de llibertat d’expressió com Pablo Hassel o el Valtonik. Després d’això el concert va seguir mentre cada vegada més gent s’agrupava a l’escenari gran de Barraques.

I a dos quarts de dues de la nit arribava la cirereta del pastís amb Ebri Knight que una vegada més van omplir l’escenari per Festa Major. El públic, del més jove dels concerts nocturns, va ballar i cantar tots els temes del conjunt d’Argentona. El concert es va allargar més de l’esperat i a última hora tot el públic vibrava amb els temes i els més atrevits encenien bengales entre la multitud. Ebri Knight va posar el punt i final a tres nits de concerts a l’escenari gran a l’espera que aquesta nit La Salseta acabi definitivament la Festa Major.

Comentaris
To Top