Ciutat

Diverses empreses han rebut els requeriments de la jutgessa pel cas Smatsa

La Corporació Sanitaria Parc Taulí, el Club de Tennis de Sabadell i el Centre d’Esports Sabadell asseguren estar molt tranquils

La façana d'una de les empreses: El Parc Taulí

La Corporació Sanitaria Parc Taulí, el Club de Tennis de Sabadell i el Centre d’Esports Sabadell ja han rebut el requeriment per enviar la documentació econòmica que inclogui alguna relació amb l’empresa Smatsa. Aquesta relació, és diferent en funció de l’empresa, com per exemple, un patrocini o alguna publicitat. El requeriment demana que es presentin els exercisis d’entre el 2009 i el 2012, ambdós inclosos, per comprovar si van rebre algun tipus d’aportació econòmica per part de Smatsa o alguna empresa dins del grup Vendex, del qual Smatsa en forma part. En el requeriment també es demana que s’inclogui la informació del destí de de l’aportació econòmica rebuda, i la documentació que es digui qui va realitzar l’operació i l’aportació, com també la relació que tenen les empreses amb el consistori.

En el cas del Parc Taulí també es demana la documentació del concurs públic per la neteja de vidres i del paviment de l’espai que va guanyar SMATSA el 2011 i que va desenvolupar fins a mitjans del 2016. Tal com explica el Taulí, la corporació ja ha entregat la documentació pertinent i asseguren que “estan molt tranquils”. Asseguren que no tenen res a amagar i que ells simplement van fer un concurs que va ser públic i transparent i que Smatsa va guanyar el 2011. I recorden que quan van tornar-lo fer el 2016 i que el va guanyar una altra empresa. A més, el Parc Taulí assegura que ells només van tenir relació amb Smatsa per aquest concurs i que mai van rebre cap mena d’aportació econòmica.

Pel que fa el Club de Tennis de Sabadell expliquen que la seva relació amb Smatsa va arribar pel patrocini de l’Open BBVA d’on Smatsa n’era patrocinador. Segons el Club de Tennis, han rebut la notificació i entregaran tot el que se’ls ha demanat.

I pel que fa el CE Sabadell, Smatsa va ser un dels molts patrocinadors de l’equip durant els anys 2009 i 2012. Des del Centre d’Esports asseguren que no tenen cap problema en entregar tota la documentació necessaria a la jutgessa.

Pel que fa la resta d’empreses que han rebut un requeriment de Sabadell: Sabadell Universitat i la Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya, les dues gestionades en part per l’administració.

Pel que fa el PSC, encara no ha reaccionat ja que assegura que encara no ha rebut cap notificació per part de la jutgessa.

Comentaris
To Top