Publicitat
ESPORTS

Sensacions agredolces de l'OAR Gràcia femení a València (26-24)

La jugadora de l'OAR, Irene García, en una acció del partit a València/J. Altimis (cedida)

L'OAR Gràcia femení va iniciar la temporada en la Divisió d'Honor Plata d'handbol amb una derrota a la pista del Mislata valencià (27-24). Va ser un partit de sensacions agredolces pel conjunt gracienc en escapar-se-li la victòria a darrera hora després de dur les regnes durant molts minuts. L'efectivitat inicial en atac i la fermesa defensiva han fet pujar el 3-9 al marcador i provocat el temps mort del Mislata. A partir d'aquí el Gràcia ha estat dissortat en totes les pilotes dividides i castigat en les exclusions. Tot i així ha arribat al descans amb avantatge (14-17).

L'arrrencada de la segona meitat ha estat marcada per l'acumulació de pèrdues innocents de possessió de les gracienques, ben aprofitades pel Mislata per establir l'empat a 19. La reacció verd-i-blanca ha estat immediata i el marcador ha tornat a obrir distància (19-23). Però una altra tanda d'infortunis (4 ocasions clares no transformades i més exclusions) ha frenat les opcions del Gràcia que ha acabat cedint davant un rival crescut al final (26-24). Una llàstima, pero cal quedar-se amb les bones sensacions i pensar amb optimisme de cara al futur.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top