Ciutat

Rescaten un ocell atrapat al cablejat d’una antena

Dos bombers amb autoescala van salvar l'au / CEDIDA

Rescat amb final feliç. En aquesta ocasió, la víctima no era una persona, sinó un ocell. Tot i això, els bombers i la Policia Municipal de Sabadell van posar en marxa un gran desplegament per salvar l’au. Aquesta intervenció va ser seguida amb espectació pels veïns de la zona.

Segons han explicat els bombers de la Generalitat, l’ocell s’havia quedat enganxat en el cablejat d’una antena. L’avís del succés va arribar divendres passat a les 13.53 hores. L’au estava atrapada a la teulada d’una fàbrica situada al carrer Joan Plans, número 5.

Fins a aquesta adreça, s’hi va traslladar un patrulla de la Policia Municipal i un camió dels bombers amb autoescala. Dos bombers van pujar a l’autoescala i van aconseguir alliberar l’ocell en una intervenció que va durar una mitja hora. Un cop rescatat, els Agents Rurals es van fer càrrec de l’au.

(Fotografies cedides per un veí)

Comentaris
To Top