ESPORTS

El C.T. Barcino, doble campió català en el Cercle Sabadellès

Els campions amb els aplegapilotes, el president Jordi Andreu i Marisol Martínez/Cercle (cedida)

Gran triomfador. El C.T.Barcino s'ha convertit en l'indiscutible guanyador del Campionat de Catalunya absolut de tennis per equips celebrat a les instal·lacions del Cercle Sabadellès 1856. S'ha imposat en les dues categories. De manera aclaparadora en la masculina tal com va reflectir el contundent 5-0 davant el RCT Barcelona 1899. No li va donar cap opció. En la femenina, també contra el RCT Barcelona, el resultat va ser una mica més ajustat (3-1).

El resultat de la final masculina dona encara més mèrit al gran paper del Cercle Sabadellès que va posar contra les cordes al campió en semifinals. De fet, el marcador estava igualat després dels individuals i es va haver de resoldre en els dobles per 3-4. Malgrat no poder accedir a la final, l'equip de Bruno Barrientos va demostrar el seu potencial. En noies, el C.T. Sabadell també va arribar a les semifinals.

D'altra banda, tots els equips van destacar l'excel·lent organització per part del Cercle Sabadellès. Lògica, doncs, la satisfacció del seu president Jordi Andreu en l'acte de lliurament de premis juntament amb la Tinent d'alcalde i regidora d'Esports, Marisol Martínez. L'entitat de la carretera de Bellaterra ja aspira a convertir-se en seu del Campionat de Catalunya del 2019 per tercer any consecutiu.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top