Ciutat

El futbol sala català femení sub-17 i sub-20 es dóna cita al Pavelló Nord

El Pavelló Nord de la nostra ciutat acull la fase prèvia del Campionat d’Espanya sub-17 i sub-20 de futbol sala amb la presència de quatre jugadores d’equips locals, totes en el combinat sub-20. Es tracta de Marta Collado, Anna Escribano i Marta Luján que militen en el Femisport-Amics Pou Escorial de la màxima categoria estatal, i Maria Recio, del FS Sabadell-Clínica Dental Navarro, de la Segona Divisió.

Després de superar als combinats de Castella-La Manxa (sub-17) i Canàries (sub-20), la jornada d’aquest dissabte serà decisiva per aconseguir el primer lloc del grup i segellar així la classificació per la fase final del torneig estatal. Catalunya s’enfrontarà a l’Aragó, a les 11 hores la selecció sub-17 i a les 13 hores la sub-20. De moment, els dos equips catalans han demostrat un gran nivell.

Comentaris
To Top