Diners

Entrevista a Antoni Maria Brunet, president de la Cambra de Comerç de Sabadell

Antoni Maria Brunet a la seu de la Cambra de Sabadell / LLUÍS FRANCO

El president de la Cambra de Comerç de Sabadell, Antoni Maria Brunet, ha decidit no presentar-se a la reelecció als comicis de la institució que se celebraran al maig. En aquesta entrevista, Brunet fa un balanç dels 13 anys de mandat i dels 21 a l’entitat.

També explica els motius pels quals plega del càrrec:

Un dels pitjors moments de la presidència va ser a l’any 2010, quan el govern de José Luis Rodríguez Zapatero va eliminar les quotes obligatòries a les cambres. Brunet explica els efectes que va tenir aquesta decisió en el finançament de la institució sabadellenca:

Podeu llegir l’entrevista completa a l’edició en paper del Diari de Sabadell d’aquest dimarts.

Comentaris
To Top