Publicitat
Vallès

UAB per la República es concentra a la plaça Cívica per donar suport als presos

Concentració de professors i alumnes de la UAB en contra del judici de l'1-O / ACN

Prop d’un centenar d’estudiants i professors adherits al col·lectiu UAB per la República, s’han concentrat aquest migdia a la plaça Cívica de la universitat, per donar suport i escalf als presos polítics i rebutjar el procés judicial contra l’1-O. El col·lectiu assegura que es tracta d’un judici “mancat de garanties”, perquè es basa en “delictes inventats i proves construïdes artificialment”.

El professor de filologia catalana, Ramon Panyella, ha lamentat “l’actitud autoritària i venjativa” de l’estat vers els processats. L’alumna Nuria Marín ha reclamat l’alliberament dels presos i ha titllat “d’injust” el procés judicial contra l’1-O.

A diferencia dels altres actes de suport, el de UAB per la Republicà s’ha fet a les dues del migdia. El grup ha llegit un manifest de l’AMI i ha desplegat una pancarta en que es podia llegir: “L’autodeterminació no és delicte i el judici és una farsa”.  Professors i estudiants preveuen sumar-se a la vaga del pròxim 21 de febrer. Així mateix, el pròxim 14 de març tindrà lloc un gran acte a la UAB per denunciar a la justícia espanyola.

Publicitat
Comentaris
To Top