ESPORTS

L’OAR Gràcia sentencia el Sant Esteve en la recta final (32-28)

El tècnic Gerard Gomis donant indicacions als seus homes/Ll. Franco

Partit que ha seguit el guió previst i que ha finalitzat amb victòria gracienca contra un rival que ha lluitat de valent per intentar sortir de la zona de descens. L’OAR Gràcia ha mostrat un joc més col·lectiu i més vivaç en les possessions, mentre que en els estevencs la figura de Jordi Planas ha estat, com sempre, l’eix sobre el qual ha girat la seva actuació.

No ha estat especialment inspirat el Gràcia en la finalització. Això l’ha fet anar a remolc, a curta distància, durant 20 minuts (9-10) fins que ha pogut obrir marge i arribar al descans amb el 15-11 favorable. A la represa ha tornat a malbaratar ocasions i ha permès que el Sant Esteve, en poc més de 5 minuts, recuperés opcions i guanyés confiança (17-16). El partit també ha guanyat en intensitat i ha provocat que el marcador actués com goma elàstica. Al minut 19, l’empat a 25 mantenia la incògnita. Per poc temps perquè el Gràcia s’ha tret de la màniga el parcial 5-0 (30-25) que li ha aportat total tanquil·litat camí de la victòria definitiva per 32-28.

Top 4 Infantil a Gràcia

Satisfacció a l’entitat gracienca perquè amb l’infantil femení ja classificat, dijous al vespre el cadet femení també va aconseguir l’accés al TOP4 i a fases de sector estatals en guanyar el Sant Vicenç per 27-32. Al respecte, la Federació Catalana ha atorgat a l’OAR l’organització de la fase final (TOP4) infantil femenina a celebrar el 4 i 5 de maig.

Comentaris
To Top