Ciutat

El temps: vent, molts núvols i poc sol

No s’esperen pluges durant les processons

Les processons sortiran aquest Divendres Sant amb el cel tapat, però sense que s’esperin pluges. Els núvols monopolitzaran tota la jornada, a excepció d’algunes hores del matí. Les temperatures seran suaus durant la nit del dijous al divendres (14 graus de mínima) però baixes durant el dia 18, amb una temperatura màxima de 17 graus. El vent bufarà amb força. S’esperen vents d’entre 15 i 20 quilòmetres per hora.

De cara a dissabte, les temperatures seguiran baixant i tindrem més núvols; però encara sense rastre de pluja. Cap al diumenge, en canvi, tot apunta a que els núvols acumulats els dies anteriors descarregaran amb contundència; i podria ploure durant tota la jornada.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top