Publicitat
Ciutat

Llibertat amb càrrecs pel presumpte autor de l’agressió sexual de Torre-romeu

Els Jutjats de Sabadell deixen en llibertat amb càrrecs al suposat autor de l'agressió sexual de Torre-romeu

Jutjats de Sabadell (arxiu) / Lluís Franco

Els Jutjats de Sabadell han deixat en llibertat amb càrrecs al suposat autor de l'agressió sexual de Torre-romeu. Es tracta de l'individu implicat en una de les dues agressions sexuals que han tingut lloc a Sabadell en la darrera setmana. L'home es va entregar ahir dijous a la comissaria central dels Mossos d’Esquadra de Sabadell i avui ha passat a disposició judicial.

Segons ha pogut saber D.S. de fonts policials, en concret es tracta de l’investigat per l’agressió sexual a Torre-romeu. És un home de nacionalitat marroquina, de 35 anys, i a més estaria relacionat amb la mateixa família de l’agredida sexualment.

Els Mossos procedeixen a la investigació d’aquest cas i de l'altra agressió sexual que, tal com va avançar ahir aquest diari, no tindrien en principi cap relació amb la violació sexual múltiple de Can Feu.

Publicitat

Els Mossos investiguen dues noves agressions sexuals a Sabadell

Veïns de la mateixa escala

El dimarts 16 d’abril, una dona va patir una agressió sexualCan Roqueta, al barri de Torre-romeu. Els fets, segons ha pogut saber el D.S. no es van produir en la via pública, si no en el domicili particular de víctima. El presumpte autor dels fets i la víctima es coneixen prèviament perquè són veïns del mateix bloc. Ell l'hauria abordat a la seva pròpia casa amb l'intent de mantenir relacions sexuals.

Després de l'agressió, la víctima va ser atesa seguint el protocol d’atenció de víctimes de l’Ajuntament i va passar per una inspecció a l'hospital Parc Taulí.

Aquesta agressió sexual es va produir després d'una altra, que va tenir lloc als Merinals, el passat 10 d'abril, segons fonts de la Policia Municipal, contra una dona, propietària d'un bar del barri. En aquest cas l'agressió es va produir en la via pública. En cap dels dos casos, tal com va explicar ahir aquest diari, l'agressió sexual va culminar amb una penetració.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top