Publicitat
Diners

El Banc Sabadell tanca la venda del 80% de Solvia per 241 milions d’euros

Una oficina de Solvia a la Rambla / D.S.

El Banc Sabadell ha tancat la venda del 80 per cent del capital de la seva immobiliaria, Solvia, a Intrum Holding Spain per 241 milions d’euros. L’operació es va anunciar el passat mes de desembre i s’estava a l’espera que s’acabés de tancar durant el segon trimestre d’aquest any. La notícia l’ha comunicat avui el mateix banc a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Des de l’entitat bancària apunten que l’operació li ha donat una plusvàlua de 138 milions d’euros. El preu fixat respon a una valoració del capital total de Solvia de 300 milions d’euros, però podria créixer en 40 milions d’euros més si es compleixen una sèrie de condicions lligades a l’evolució d’algunes línies de negoci de Solvia.

El Banc Sabadell ven el 80% de Solvia al fons Intrum

Publicitat
Comentaris
To Top