Ciutat

El Cavallino Rampante de Ferrari fa parada a Sabadell

Una furgoneta de Ferrai, descarregant a l'hotel Sabadell / D.S.

Aquest cap de setmana el Circuit de Barcelona – Catalunya acull el Gran Premi d’Espanya de Fórumla 1, i durant els dies previs les escuderies s’instal·len a prop de la pista.

Sabadell ha estat una de les localitats escollides per la caravana de l’equip Ferrari, que de bon matí descarregava maletes davant l’hotel Sabadell, no és el primer any que algun equip d’F1 ho fa. A les 08.30 h, una furgoneta vermella amb el logotip del Cavallino Rampante ha fet parada davant l’hotel de la plaça Catalunya. Com a mesura de protecció de dades, l’hotel no facilita les dades dels seus hostes i, per tant, seguirà sent una incògnita si els pilots de l’Scuderia Vettel i Leclerc s’allotgen a Sabadell.

Augmenten les reserves

Aquest cap de setmana l’Hotel Sabadell està més ple del que és habitual, i els seus responsables ho atribueixen directament a la celebració del Gran Premi de Fórmula 1. Segons les dades de l’establiment, aquest dilluns l’ocupació pel cap de setmana és del 78,79%, quan habitualment aquesta xifra és al voltant del 65%.

Per la seva part, a l’hotel Urpí l’ocupació pujarà al 90% aquest cap de setmana, quan habitualment aquesta xifra és d’un 50%. Des de l’Urpí apunten que el perfil dels seus clients són turistes de nacionalitat espanyola que passen divendres, dissabte i diumenge al circuit.

Ferrari i Sabadell

No és la primera vegada que Ferrari es relaciona amb la nostra ciutat. El sabadellenc Marc Gené, sense anar més lluny, és pilot de proves de l’escuderia de Maranello. Gené combina aquesta tasca amb la de comentarista d’F1 per SkyTV.

Comentaris
To Top