Ciutat

Adrián Hernández (Cs): “Som el partit de la igualtat”

L'alcaldable de Cs, Adrián Hernández, durant l'acte central de campanya / Óscar Espinosa

Ciutadans (Cs) ha celebrat avui el seu acte central de campanya, on s’ha posicionat com la força política que treurà l’independentisme del govern municipal. El grup es defineix com “l’únic partit amb un projecte contra la desigualtat entre barris i persones”.

Laura Casado, número dos de la llista de Cs a Sabadell ha destacat que ve “d’una família cordovesa de treballadors incansables, com les que es troben a pràcticament totes les zones de Sabadell” . La número dos ha posat sobre la taula la necessitat de cuidar els barris i ha atacat directament l’alcalde de Sabadell. Maties Serracant. “S’ha dedicat a vendre fum i a penjar propaganda independentista en lloc de lluitar per la ciutat”, ha sentenciat. En aquest sentit, la candidata ha criticat durament la gestió del quadripartit. “Sabadell no pot aguantar quatre anys més d’aquest govern independentista”, alerta.

Casado també ha destacat el projecte que la formació taronja té pels joves per què “es puguin desenvolupar acadèmica i professionalment, amb una oferta d’oci variada. Per la seva banda, l’alcaldable de la formació taronja, Adrián Hernández ha lamentat que Sabadell no dispongui d’aquesta oferta. “No podem condemnar els nostres joves”, diu.

Identitats

Hernández ha posat de relleu la “qualitat i el talent” dels candidats de la seva llista: “no hi ha cap altre llista electoral que ens iguali”, presumeix el candidat. Ha recolzat la crítica de Casado destacant que el govern actual “ha faltat el respecte a la majoria dels sabadellencs” i ha lamentat “la sensació d’inseguretat, la manca de neteja i la falta de gestió”. El cap de llista també ha parlat d’identitats i banderes i assegura que s’ha tractat com a “ciutadans de segona” a les persones que no consideren independentistes.

Pel que fa al programa de la candidatura, l’alcaldable assegura que “quan els diumenge s’obrin les urnes, governarem absolutament per tots” i “evitaran les desigualtats entre persones i barris”. Hernández ha carregat també contra la gestió que ha fet la Crida per Sabadell pel que fa les ocupacions de pisos i lamenta que “s’hagi animat a ocupar”.

Les propostes

D’entre les propostes del programa, la formació ha destacat la intenció de construir habitatge públic i reabilitar pisos, agilitzar els processos burocràtics i reduir els tempos per obtenir llicències d’activitat. A nivell educatiu, Hernández s’ha compromés a oferir escolarització pública gratuïta dels zero als tres anys i pressionar a la Generalitat per la construcció d’edificis a les escoles i instituts que actualment es troben en barracons.

Els candidats de Cs Sabadell acompanyats per Javier Nart, eurodiputat / ÓSCAR ESPINOSA

“Ens juguem molt tant a les eleccions europees com a les municipals“, ha destacat Matías Alonso, diputat i candidat a les eleccions europees. “L’alcalde de Sabadell ha de ser-ho de tota la ciutat, representa i es deu a tots els ciutadans i això està fallant”, considera. “Ja n’hi ha prou!”, reclama el candidat a les europees, que garanteix que “Cs és la principal força política a Europa”.Per la seva banda Javier Nart, també candidat a les eleccions europees, explica que “el populisme i el nacionalisme” estan “a les antípodes” d’Europa.

Publicitat
Comentaris
To Top