Publicitat
Diners

El CIESC i l’Ajuntament troben feina al 58% de les persones de col·lectius desafavorits

25 persones contractades. Aquest és el resultat de la col·laboració entre el Consell Intersectorial d’Empresaris (CIESC) i l’Ajuntament de Sabadell. El conveni que es va signar l’octubre del 2018 ha permès atendre 49 persones, de les quals el 58% s’ha inserit al mercat laboral.

La Junta General del CIESC va rebre ahir la visita una delegació de l’Ajuntament / CEDIDA

La Junta General del CIESC va rebre ahir la visita d’una delegació dels departaments d’Acció Social i Promoció Econòmica de l’Ajuntament per fer seguiment del conveni que pretenia afavorir la inserció social i laboral dels col·lectius més desafavorits.

En l’àmbit d’aquesta col·laboració s’està treballant des dels projectes com el Mercapunt (75 famílies), habitatge d’emergència social (55 famílies) i refugiats en fase 2 (40 famílies).  El president del CIESC, Blai Costa, va indicar que “cal continuar acostant les empreses als sectors socials més desafavorits perquè com a representants del món empresarial de Sabadell i la demarcació ens mou el compromís social”.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top