SANT CUGAT

Mor després d’haver patit un ennuegament durant la Festa Major de Sant Cugat

Una dona de 40 anys va morir aquest dilluns a l’hospital Parc Taulí després d’haver ingressat el passat dissabte a causa d’un ennuegament mentre menjava al Parc Central de Sant Cugat durant una de les activitats de la festa major. La dona, segons han informat des del consistori cugatenc, era usuària del grup Catalònia Fundació Creactiva.

Els serveis d’emergències van atendre-la al mateix lloc dels fets. Fins allà es van traslladar dues dotacions del SEM, una de la Creu Roja i un helicòpter, que li van realitzar la reanimació cardiorespiratòria. Posteriorment va ser traslladada a l’hospital Parc Taulí on finalment va morir aquest dilluns.

L’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha mostrat el seu condol als familiars i coneguts de la dona, i l’Ajuntament s’ha posat a disposició de les mateixes.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top