Ciutat

280.000 euros per renovar la gespa de dos camps de futbol

La visita dels representants municipals al camp de la Creu de Barberà / CEDIDA

Un total de 279.362 euros. Aquest és el pressupost que ha destinat l’Ajuntament de Sabadell per renovar la gespa de dos camps de futbol. L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, juntament amb l’alcaldessa accidental, Marta Morell, i la regidora d’Esports, Laura Reyes, han visitat avui el camp de futbol de la Creu de Barberà per tal de comprovar com s’estan desenvolupant els treballs de millora sobre la gespa del camp. Els treballs consisteixen a renovar la gespa artificial que s’hi va instal·lar l’any 2008. El pressupost d’aquesta actuació és de 123.420 euros i es preveu que estigui enllestida cap al 28 d’agost.

Paral·lelament, també s’ha començat a renovar la gespa artificial del camp de futbol municipal de Ca n’Oriac, gespa que data del 2009. En aquest cas, es preveu que els treballs de millora –amb un cost de 155.942 euros– estaran acabats a principis de setembre.

Durant la visita, Farrés ha comentat el compromís de Sabadell “amb la qualitat de les instal·lacions esportives”, raó per la qual l’Ajuntament “fa un esforç per oferir aquests serveis en les millors condicions possibles”.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top