Ciutat

En portada: ‘Reserva sota mínims’

Aquest dijous destaquem en portada que les reserves de sang del Parc Taulí estan sota mínims. Les donacions d’aquest juliol han caigut un 20%, i actualment, la reserva de sang és d’onze dies, tot i que en els tipus de sang negativa, com és el cas de la B-, la reserva és tan sols de quatre dies. Per aquest motiu, el Taulí s’ha adherit a la campanya Aquest estiu anima’t a donar sang que coordina el Banc de Sang i Teixits de Catalunya.

Entre altres temes, parlem sobre el primer treball discogràfic de nara is neus en vinil, i també del grup organitzat que organitzava matrimonis de conveniència entre homes immigrants i dones espanyoles a canvi de diners. Finalment, entrevistem al nou fitxatge del CE Sabadell, Manu Lanzarote.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top