Esports

El Sabadell vol donar la primera gran alegria a l’afició

Els homes d'Antonio Hidalgo estan preparats pel seu primer repte de la temporada/ Lluís Franco

La lliga de Segona B aixeca el teló i aquest diumenge (19 h) el Sabadell rep el Castelló a la Creu Alta en un duel d’històrics disposats a oblidar les penúries de la temporada anterior i aspirar a objectius més ambiciosos. Encara es recorda el dramàtic partit que van protagonitzar fa just quatre mesos, també a l’Estadi, en lluita per evitar el descens a Tercera Divisió amb un final de bojos. Ara tot és diferent, però el tècnic Antonio Hidalgo deia en la prèvia que “és bo recordar aquell partit per no perdre la realitat d’on érem fa poc temps. Aquella victòria va significar un punt d’inflexió per moure l’afició i aconseguir l’objectiu a Olot. Ara hem d’aprofitar la inèrcia positiva”.

El canvi de xip, amb il·lusions renovades i un pressupost més engrescador, permet afrontar la lliga amb un cert optimisme. “Ningú em guanya pel que fa a l’exigència, però també hem de saber que lluitarem contra clubs molt potents econòmicament i també els filials. Nosaltres sortirem a competir i guanyar cada setmana i després veurem a quin lloc ens porten els resultats”.

El Castelló també sembla haver canviat la seva mentalitat després d’evitar el drama en l’últim minut de la passada temporada. Manté gran part del bloc, amb el tècnic Óscar Cano al capdavant. Ha procurat reforçar posicions claus amb incorporacions de nivell, com el veterà central Héctor Verdés amb gran experiència a Segona A –serà baixa per sanció de la temporada anterior–, Josep Calavera, Carlos Salvador, Víctor García o el davanter César Díaz després de rescindir contracte amb el Racing. A més es veurà amb el suport d’uns 200 seguidors a la Creu Alta. L’afició albinegre ha tornat a ser protagonista convertint el Castelló en el líder absolut del rànquing de socis de tota la Segona B amb 12 mil abonats.

Lanzarote i Boris Garrós, a la llista

L’única baixa segura per a Antonio Hidalgo és el lesionat de llarga daurada Antonio Romero, qui no té fitxa. El tècnic va voler destacar “la seva actitud i compromís en un moment molt difícil per a ell. Té una força increïble”. D’altra banda, en la convocatòria figuren la resta de jugadors (21), la qual cosa obligarà a fer descarts abans del partit. Lanzarote i Boris Garrós –que va rebre divendres el trànsfer internacional– han entrat tot i que no es troben en el nivell físic òptim.

Trencar la dinàmica negativa dels inicis de lliga a casa serà un altre dels objectius de l’equip arlequinat. A Segona B n’acumula tres sense guanyar: Ebro (0-1), Elx (0-0) i Peralada (2-2). L’última victòria va ser contra l’Eivissa la temporada 08/09 (1-0) gràcies a un gol de Fernando Carralero. Tocarà confiar en la bona ratxa d’Antonio Hidalgo a casa: tres partits, tres triomfs. Comença la lliga a la Creu Alta.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top