Ciutat

Creu Roja entrega una vintena de còmics 'Quan tanco els ulls, recordo' a les biblioteques

Portada del còmic / CEDIDA

Creu Roja Sabadell ha entregat vint exemplars del còmic-documental Quan tanco els ulls, recordo (Norma Editorial) de Cristina Bueno a la xarxa de biblioteques sabadellenques. L'objectiu és sensibilitzar sobre el fenomen migratori global i la seva incidència entre les dones i els infants. Es pot accedir a la versió digital i a la informació complementària amb proposta pedagògica per a escoles.

Els Drets Humans, vulnerables

Quan tanco els ulls, recordo pretén mostrar a través de la història de la Zarah i els seus tres fills com a protagonistes, les necessitats humanitàries, els drets i les situacions de vulnerabilitat específiques en les que es troben les dones i nenes al llarg de les rutes migratòries, sobretot vinculades amb el dret a la salut, els drets sexuals i reproductius, el dret a l’educació i el dret a la pau i a una vida lliure de violències.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top