Publicitat
ESPORTS

Jurgi Oteo s'afegeix a la plaga de lesions: quatre mesos de baixa

Jurgi el dia de la seva presentació. Encara no s'ha estrenat / Ll. Franco

El Centre d'Esports Sabadell està sent víctima d'una autèntica plaga de lesions en aquest inici de temporada. L'últim a caure ha estat el basc Jurgi Oteo, qui pateix la ruptura del menisc extern del genoll esquerre. La lesió es va produir en l'entrenament del dilluns després de fer un mal gest en un moviment. Les proves han confirmat el pitjor pronòstic i el jugador serà intervingut aquest dijous pels doctors Sergi Sánchez i Toni Mora, cap dels serveis mèdics del club en la clínica QuirónSalud.

Un nou contratemps pel tècnic Antonio Hidalgo, que ha perdut ja a quatre jugadors: Antonio Romero (operat del trencament del lligament creuat del genoll), Jesús Olmo (ruptura parcial de fibres al tendó d'Aquil·les), Boris Garrós (lesió muscular) i ara Jurgi Oteo. Curiosament tots els afectats són fitxatges, però no es pot parlar de cap patró concret perquè es tracta de lesions articulars en la majoria de casos. Només el cas de Boris es pot lligar a una falta de preparació prèvia, però s'espera que en dues o tres setmanes estigui ja disponible.

Aquesta circumstància va accelerar la incorporació del jove sub-23 Alberto Leira que pot permetre al tècnic arlequinat tenir més variants al mig del camp i mantenir l'opció de Pedro Capó en la zona defensiva davant la baixa de Jesús Olmo. D'altra banda, Acedo pot guanyar protagonisme en lloc de Jurgi, qui encara no havia debutat en aquesta lliga. La plantilla començarà a preparar aquest dimecres el pròxim partit a la Creu Alta contra el València Mestalla (diumenge, 19 h). El filial valencià ve d'esgarrapar un punt al Nuevo Castàlia, però li va quedar un sabor agredolç perquè el 2-2 definitiu del Castelló va arribar en el temps afegit.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top