Ciutat

L’Ajuntament contracta 10 joves

El Vapor Llonch
El Vapor Llonch / LL. FRANCO

L’Ajuntament de Sabadell va acceptar ahir una subvenció de 110.000 euros atorgada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) que ha permès contractar deu joves que han acabat els estudis i no tenen feina, de manera que podran ampliar la seva experiència laboral. Els contractes són de pràctiques, tenen una durada de sis mesos i s’han fet a través de l’empresa municipal Promoció Econòmica Sabadell SL. Les deu persones contractades començaran a treballar aquesta setmana i ho faran en les modalitats tècniques d’intermediació laboral, formació, logística d’obres, emprenedoria, joventut, suport jurídic, administració, informàtica, xarxes socials i comunicació audiovisual.

Els participants en el programa compleixen diferents requisits, com tenir menys de 30 anys, ser beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, estar inscrits com a demandants d’ocupació no ocupats i tenir un títol universitari o de formació de grau superior.

Comentaris
To Top