Diners

Intecat es trasllada a l’edifici de l’antic Euterpe

Intecat, el punt de venda referència de la marca Apple, obrirà aquest dijous una botiga a Sabadell. L’establiment estarà situat a l’edifici de l’antic Euterpe, al local C del Rambla One. L’empresa dedicada a la tecnologia es traslladarà de l’actual seu, al número 14 de la Rambla de Sabadell, a un local més espaiós, situat al número 1 de la mateixa via.

El nou establiment d’Intecat s’està preparant per a l’obertura / LLUÍS FRANCO

La nova botiga és la segona més gran d’Intecat, només superada per la d’Eivissa. Gràcies a aquest augment de la superfície, el local podrà disposar d’un servei d’atenció tècnica (SAT) i d’una taula (flextable) amb capacitat per a vuit persones per fer formacions. També s’incrementarà la zona de demostració amb vuit taules de productes. A més, hi haurà dues taules amb tots els models d’iPhone, a banda d’un espai per a iPads i Macbooks. “El client sabrà que el que està comprant és el que volia perquè ho ha provat a la botiga”, ha destacat el director de màrqueting, Max Valls. L’establiment tindrà sis persones d’atenció al client i dos tècnics.

La inauguració del nou local serà dijous a la tarda. A banda de Sabadell, Intecat compta amb botigues a Terrassa, Reus, Tarragona, Platja d’Aro, Granollers, Menorca, Eivissa, Gijón i Oviedo.

Comentaris
To Top