Esports

Presència internacional en l’onzena edició del Torneig Topbàsquet

Acte de presentació de l'onzena edició al Pavelló del Nord, una de les seus / Ó. Espinosa

Màxim nivell. El tradicional Torneig Topbàsquet per a categories mini i infantil, organitzat pel Club Esportiu Escola Pia amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell, l’Obra Social La Caixa i la Federació Catalana de bàsquet, comptarà amb participació internacional. És la principal novetat d’aquesta onzena edició presentada aquest dilluns en el Pavelló del Nord amb la presència del director general del torneig, Francesc Marlasca; el director esportiu, Jaume Pujol; la regidora d’Esports, Laura Reyes; el director de l’àrea de Negoci del Vallès Occidental de Caixabank, Ivan Quesada; la directora tècnica de la Fundació Privada Atendis, Eugènia Llovera, i el president del CEM Hospitalet, Adnan Sabir.

Uns 750 participants, entre jugadors i entrenadors, prendran part aquest any, amb la presència d’equips de gran tradició a Catalunya i de la resta de l’Estat (clubs de Madrid, Pais Basc, Andalusia o Balears). Però la gran novetat serà la participació estrangera, donant el toc internacional a un torneig plenament consolidat. Així, en categoria infantil masculina debuta el Team Mazovia (Polònia), la selecció de la federació de bàsquet (Wozskos) de la regió del mateix nom, amb capital a Varsòvia. En el mini masculí prendrà part l’equip amb seu a França, The Travel Team. Es tracta d’una experiència esportiva i humana que reuneix jugadors de clubs de tot Europa, en aquesta ocasió provenen de Rússia, Lituània, Letònia i França. D’altra banda, el torneig també compta amb formacions de planters de clubs ACB i aquesta edició s’estrena el València Bàsquet en infantil masculí.

El format de competició serà l’habitual dels darrers anys, amb 16 equips en categoria masculina i 10 i 8 en la femenina.  Es disputarà als pavellons municipals del Nord, Sud, Can Balsach i Escola Pia a partir del divendres dia 6. Les finals es jugaran el diumenge 9 a partir de les 11.30 h en categoria mini i les 12.45 h en la infantil, al Pavelló del Nord.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top