Publicitat
Oci i cultura

Ja es pot visitar el Pessebre de la Ciutat a la Casa Duran: “Està molt a prop de ser una obra mestra”

El Pessebre de la Ciutat ja es pot visitar a la Casa Duran

Les dimensions del Pessebre de la Ciutat són de 6x2 metres / Lluís Franco

Cada desembre, el Pessebre de la Ciutat posa el llistó més alt. Així ha quedat demostrat a la inauguració d’aquest dissabte a la tarda, al pati de la Casa Duran. La molsa, el suro i la vegetació, que doten la construcció de l’habitual aspecte popular, cada vegada conviuen amb més materials moderns. El resultat és una masia catalana, rondada pels personatges tradicionals, que any rere any és més elaborada. Fins i tot, en aquesta ocasió, compta amb una xemeneia que fumeja.

Tal com ha reconegut el president de l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell, Francesc Bartolomé, aquest any el procés de muntatge ha comptat amb baixes de l’entitat, majoritàriament per grips. Però després de llargues jornades i molt esforç, el resultat no se n’ha ressentit. “Incorpora elements artístics i manté l’essència popular i nadalenca. Està molt a prop de ser una obra mestra”, ha expressat. L’alcaldessa Marta Farrés i regidors de l’Ajuntament d’altres partits polítics també han estat a la inauguració.

Com és habitual, la inauguració ha comptat amb les nadales de la Coral Talia / Lluís Franco

La presentació, com és habitual, també ha comptat amb la cantada de nadales de la creualtenca Coral Talia. Com a novetat, aquest any compartirà espai amb la recepció de l’ambaixador de Reis, per la qual cosa s’espera que més persones tinguin l’oportunitat de veure’l.

Per veure el pessebre s’haurà d’entrar a la Casa Duran des del carrer de Sant Joan. El Pessebre de la Ciutat es podrà visitar d’11 h a 13.30 h i de 17.30 h a 20.30 h. Els dies 24 i 31, estarà obert fins ales 19 h. Els dies 5 i 6 de gener, fins a les 20 h.

Publicitat
Comentaris
To Top