Ciutat

La discoteca DrinkKing baixa la persiana

La discoteca DrinkKing, a Sabadell / ACN

La darrera discoteca de la Zona Hermètica, DrinkKing, ha baixat la persiana. Després de canviar de local per evitar la restrictiva política municipal, que no ha renovat les llicències per acord de ple, la firma ha posat punt i final a la seva aventura a Sabadell, com a mínim per ara.

En un comunicat, la direcció de la discoteca recorda que va obrir portes a Sabadell ara fa 12 anys, però ara ha arribat a un punt determinant. “Per motius inconcebibles, l’Ajuntament de Sabadell va fer tancar la sala al juliol de l’2018, en pocs dies, l’equip directiu va trobar ràpidament una altra ubicació a pocs metres perquè no només Sabadell, sinó tot el Vallès no es quedés sense oci nocturn”, destaca la direcció en un comunicat. Fan referència al local que van ocupar al mateix carrer Rocafort.

“DrinkKing Sabadell comunica que es veu obligat a tancar novament per causes totalment alienes a l’empresa, és una llàstima que ara sí, Sabadell s’ha quedat sense discoteca, sense un servei que tota ciutat necessita per als seus habitants”, apunten. Amb tot, adverteixen que esperen tornar a obrir a la capital vallesana, tot recordant que disposen d’un altre local a la veïna Sant Cugat.

Comentaris
To Top